Живот
29. јуни 2016 - 18:44

Снимено е најслаткото бегство во светот

Во Тајван снимено е најслаткото бегство во светот, едно малечко маченце успева да се прекачи од своето место и да му се придружи на осаменото кученце до себе.
 
Мачето успева да ја прескокне пластичната бариера и да се префрли кај кученцето кое не може да ја сокрие возбудата.
 
Колку и да е сето ова слатко сепак видеото треба да послужи и како потсетник за осаменоста на животните кои се дадени на продажба, на возраст кога некој треба предадено да се грижи за нив, пишува Bored Panda.