Живот
27. January 2016 - 13:16

Снимени во акција, професор има секс со студентка во својата канцеларија

Снимка од сексуален однос помеѓу професор и неговата студентка се појави на интернет.

Професорот е од американскиот Универзитет во Арканзас, тој е фатен и снимен во жестока акција со студентка.

Додека потполно се опуштиле не биле свесни дека некој тајно ги снима.