Македонија
10. November 2016 - 21:12

Снежна ноќ: Еве каде вее снег низ Македонија во моментов

Слаби снежни врнежи вечерва провејуваат на повисоките врвови на планините низ Македонија. Во моментов снежни врнежи се регистрирани на повисоките врвови на Шарла Планина и во Маврово. Слаби снежни врнежи и на највисоките врвови на Баба.
Метеоролозите најавуваат снег на планините и во текот на утрешниот ден