Свет
19. January 2017 - 16:34

Снежна лавина затрупа хотел во Италија - голем број на загинати

Трагедија во Италија. 

Триесетина луѓе се водат како исчезнати откако лавина го затрупа малиот хотел во планините во црантрална Италија.

Спасувачите стравуваат дека има многу мртви, првата жртва е извадена од снегот.