Македонија
29. November 2016 - 12:52

Снег на Стража и Маврово, патот е исчистен

Снежна покривка на Стража и Маврово, но патот е прооден и исчистен за моторни возила.

Се уште е во сила само забраната за камиони на патните правци Гостивар-Маврово-Дебар, Гостивар-Стража-Кичево и обратно.

image-0-02-05-e550b1315d57d05c22dd585e5977be0fbbc21a63beff43f8dd6d3d924ae608d1-v