Свет
10. January 2017 - 20:38

Снајперисти на ИСИС опколија војник: Неговиот досетлив потег ќе се раскажува со години

Еден американски војник во Ирак се најде во многу тешка ситуација, откако на него почнаа да пукаат снајперисти на „Исламска држава“. Војникот најде засолниште меѓу две големи карпи, но мораше да продолжи понатаму.

Во обидот да си го спаси животот напамет му дојде една генијална идеја.

Во продолжение, погледнете на кој начин успеа да се избави од непријателскиот оган.