Живот
29. December 2016 - 9:09

Снаата на српскиот пејач доби на поклон силикони од свекорот

 
Српскиот пејач на народна музика, Ера Ојданиќ, и плати силикони на својата снаа. Јелена Ојданиќ, сопругата на неговиот син Драгутин му е под кожа, па се реши а и поклони силикони какви што посакувала. 
 
Таа е фризерка, па затоа Ера планира да и отвори и фризерски салон.