Живот
9. March 2016 - 22:21

Смртоносна машина за хартија: Човек се доближи премногу блиску до неа, а таа го вовлече!

Вознемирувачко видео е снимено во една фабрика еден човек приоѓа премногу блиску до машина за хартија а таа со брзина на светлината го вовлекува и усмртува!
 
Ова е дефинитивно една од најопасните машини од кои во иднина треба да се пазите.
 
Погледнете го видеото...