Живот
6. August 2017 - 19:27

Слушнале вресок на нивната ќерка кај заболекарот, па влегле во ординацијата и останале без зборови

Стоматолошката одинација Смајл во Џорџија користи посебен метод за да ги смири децата кои се противат на стоматолошката столица. Иако ова се прави во согласност со родителите, никој не очекувал така екстремни мерки.

Кога Џејмс Кроу и неговата мајка ја одвлеле нивната ќерка Елизабет на заболекар за да ѝ го извади забот во чекална счушнале дека таа вреска.

Кога влегле во одинацијата виделе дека нивната ќерка е буквално врзана за столицата, а кога го прапале заболекарот зошто девојчето е врзано тој одговорил дека тоа е така, бидејќи таа не сакала да соработуа.

Џејмс потпишал согласност, но не очекувал вакви мерки.