Живот
7. November 2016 - 11:56

Случаен минувач секој ден гледал мачка како лежи на еден гроб, а потоа ја дознал тажната вистина

 
Случајниот минувач Кели од Индонезија поминувал пред гробиштата кога слушнал плач на тажна мачка. Се обидел да ја вдоми, но тоа било невозможно. Следниот ден мачката повторно била на гробот.. Мачката го напушта местото само кога треба да јаде кај нејзините поранешни сопственици. Минувачите исто така и даваат храна и вода.. Поминало една година откако нејзината сопственичка починала, а мачката секој ден сега седи на нејзиниот гроб.