Живот
24. November 2018 - 17:55

Слоница копала цели 11 часа – Кога виделе што извадила од дупката, сите останале без зборови

Слоницата која копала дупка дури 11 часа ги заинтригирала лушето кои се нашле во нејзина близина, но кога виделе зошто не сакала да се откаже, сите се воодушевиле. Многумина се насобрале околу неа за да дознаат што прави, но поголем број од нив се откажале пред да дознаат, бидејќи таа упорно копала цели пола ден. Од дупката конечко излегло нејзиното младенче и за среќа било здраво и неповредено.