Живот
24. August 2015 - 17:19

Слика која го збудале интернетот, дали оваа мачка оди нагоре или надоле?

Погледнете ја добро фотографијата со мачката која се движи низ скалите. Дали таа оди горе или долу? За ова се отвори голема расправа на социјалните мрежи и речиси никој не може да го даде вистинскиот одговор. Можете ли вие ?