Живот
13. September 2017 - 21:14

Слика која го полуде светот: Која е мајката, а кои се трите нејзини ќерки?

Натали Вардел (45) е мајка на три ќерки, а по изгледот никако не се разликува од нив.

Одлично изгледа и кога ќе застане покрај ќерките тинејџерки, неможете да најдете разлика.

Една од нивните фотографии внесе вистинска дилема на социјалните мрежи.

Погледнете добро и пронајде ја мајката на фотографијата.

Ако и натаму размислувате, ќе ви откриеме. Мајката Натали е прва од лево, во црна маичка со линии.