Македонија
16. October 2016 - 15:33

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Голем народен собир на ВМРО-ДПМНЕ

 Во СЦ „Борис Трајковски“  се одржува голем народен собир на ВМРО-ДПМНЕ.