Џет-Сет
5. October 2016 - 13:19

Славниот актер стана татко

 
 
Небојша Глоговац, познатиот актер доби ќерка со својата девојка Милица.
 
Милица со години води здрав живот и практикува јога. Тоа го правела и во текот на бременоста. бебето е родено со 3 килограми, а долго е 51 сантиметри.
 
Инаку, нивната љубовна приказна почна пред две години, а за небојша ова е трето дете, додека за неговата поубава половина, прво.