Џет-Сет
13. September 2017 - 15:45

Слаба русокоса без силикони, вака Анџела Вештица изгледала пред 8 години - разликата е несфатлива!

Кога во 2009. се појавила на изборот за "Принцеза на истокот" Анџела Вештица била сосема друга девојка, и нема шанси во нејзе да ја препознаете денешната учесничка на "Задруга".

Слаба русокоса без силикони, Анџела Митковски тогаш победила на овој избор.

Доколку не сте сигурно која од девојките е таа, Анџела е кандидатка со реден број 4.