Живот
20. March 2016 - 19:25

Скрил камера дома - се шокирал кога видел што прави жена му додека е на пат

Се разбира, ова е само шала, но сепак, тоа не е причина да не размислите, што прави вашата сопруга додека сте на службен пат.