Бизнис
11. April 2017 - 19:43

Скопска Пивара ќе го полни пивото со најсовремена технологија - инвестиција од 1,4 милиони евра

Скопска Пивара ќе го полни пивото со најсовремена технологија. За нејзина набавка инвестираше 1,4 милиони евра., со  капацитет за полнење на милион шишиња за едно деноноќие.