Македонија
15. July 2018 - 12:02

Скопјанка исчезна од својот дом

Вчера С.Ш. од Скопје пријавил дека на 11.07.2018 годин во 14, 00 часот од дома во непознат правец се одалечила К.Б.(36) од Скопје. 

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.