Македонија
18. February 2020 - 13:33

Скопјанецот Кирил Јовчевски изработува бесплатни куќарки за бездомните животни

Кирил од својата рана младост почнал со изработка на куќички за бездомни животни. онесен од потребата да се биде хуман Кирил изработил преку 400 бесплатни куќарки. Куќарките за животни Кирил ги изработува во своето слободно време.