Џет-Сет
10. April 2016 - 11:22

СКАНДАЛ: Се скараа Цеца и Рада, летаа пердуви

Мирјана Белановиќ ја пееше песната на Лепа Брена Два аса, околу чија изведба се скараа членовите на жирито на Ѕвездите на Пинк

Рада се пофалила дека знае повеќе од 3.000 песни, но дека песната која натпреварувачката ја пеела е една од потешките.

-Требаше да звучи рушилачки и напаѓачки, не отпеа добро, рече Рада и додаде: Немојте да земате многу тешки песни.

Цеца одма се побуни. - Луѓе воопшто не е точно дека оваа песна е претешка. Она е одлична пејачка, само овде проблемот е дикцијата! Немој да зборува сешто, рече Цеца.