Балкан
11. October 2017 - 14:41

Скандал на свадба: Гостин го нападна познатиот пејач - му го игризал увото и почнал да го тепа, крв течело на сите страни

Познатиот црногорски пејач Даниел Алибабиќ преживеа вистински хорор на една свадба на која пеел. 
 
Имено, Даниел ги забавувал гостите, а во еден момент му пришол на еден човек мислејќи дека сака да му нарача песна. 
 
- Се свртев кон него, мислејќи дека ќе ми нарача песна. Во тој момент ме изгриза за уво и ме удри по лице, вели пејачот. 
 
Тогаш, наводно, настанал општ хаос, гостите скокале и бесниот човек го однеле од салата. 
 
- Почна да ми тече крв и видов дека ми недостасува парче уво, вели пејачот. 
 
Алибабиќ е хоспитализиран, укажана му е лекарска помош.