Џет-Сет
5. August 2015 - 14:48

Скандал: Фотографија од мртвата Боби Кристина продадена за насловна

Историјата се повтори! ФОтографијата од мртвата ќерка на Витни Хјустон е продадена на медиумите за повеќе од 100.000 долари.

Фотографијата на која покојната Боби Кристина Браун лежи во ковчег настана еден ден пред незјиниот погреб во Џорџија.

Ова само долеа масло на огнот и ги влоши затегнатите односи на семејствата Хјустон и Браун кои и на погребот направија скандал.

Сега се води полемика за тоа кој донел фотограф за да направи таква фотографија.

Истата работа се случи и 2012 година кога почина Витни Хјустон.

Таа фотографија заврши на насловната страница на Нешнл Инквајер.