Македонија
19. јуни 2017 - 14:40

Ситуацијата не тргнала онака како што било замислено - Го фатила момчето со друга во кафуле

„Да се улови измамникот3 е Јутјуб канал кој открива колку некој ја цени својата врска. Лицата на своите партнери им „местат“ средба со заводничка или заводник, а потоа преку скриена камера ја следат нивната реакција. Протагонистот во ова видео, дотичниот Чарли бил во врска со неколку згодни девојка, а сегашната девојка му била малку покрупна.
 
Токму затоа одлучила да му намести атрактивна девојка. Ситуацијата не тргнала онака како што било замислено, а капката ја прелила чашата кога Чарли на прашањето на актрактивната девојка, дали тој има девојка одговорил негативно.
 
Чарли и Хелен размениле броеви, а неговата девојка останала шокирана и одлучила да му се јави. Му кажала дека е фатен во замка и дека го направил токму она што мислела дека ќе го направи. Тој се обидел да се извлече со изговори, но не му успеало, а девојката не престанувала да плаче.
https://