Македонија
17. August 2020 - 19:47

Сител реконструкција: Како ќе се одвива наставата за учениците во услови на пандемија?

Како во пракса ќе изгледа училишниот ден за децата од прво до трето одделение? Сител направи реконструкција на тоа како ќе се одвива наставата за овие ученици согласно препораките на Комисијата за заразни болести. 

Прилогот ќе го гледате во информативното издание во 21:00 часот.

 

Даниел Василев

Ново на Сител