Живот
12. February 2016 - 21:47

Сите знаете што е вијагра, но погледнете што се случува кога човек ќе земе премногу

Замислете да имате ваков проблем цел ден...

 

Awkward Erection

Posted by Ben Phillips on Saturday, September 12, 2015