Џет-Сет
25. March 2016 - 10:29

Сите му завидуваат: Ова е првата средба на Сандра Африка и матурантот Душан!

Откако се запознаа Сандра Африка и Душан Вуковиќ, на матурантот ќе му се исполни желбата да го придружува секси пејачката на матурската вечер, а екипата на “Папарацо лов“ се снимила.

Тие се сретнаа, Душан и подари цвеќе, а потоа тргнаа во шопинг по костим и чевли.

Погледнете како изгледаше тоа...