Џет-Сет
11. March 2016 - 15:28

Сите го знаевме како Драган Николиќ но еве кое е неговото вистинското име

Легендарниот актер Драган Николиќ утрово почина во 72-та година од животот. Вистинското име на актерот кој по многуте улоги е познат како Прле, Флојд, Алија, Попај, Драган и така натаму, е всушност Драгослав.

Откако се појави сите го знаеме како Драган Николиќ, а неговиот прекар е Гаги, но вистинското име му е Драгослав Николиќ.

Тој почина по долга и тешка борба.