Џет-Сет
17. October 2017 - 21:24

Сите гледале во неа: Погледнете каква се појави Карлеуша на снимање

Јелена Карлеуша е дефинитивно најинтересната медиумска личност во Звездите на Гранд. Пред секое снимање на нова емисија, таа на новинарите им дава нешто за што можат да зборуваат и да пишуваат.

Контроврзната Јелена овој пат се појави со розова коса!