Балкан
23. јуни 2017 - 23:21

Сите гледаа во тоалетата на Тамара Вучиќ, но никој не го забележа деталот на нејзината рака

Во Палатата на Србија во 18 часот започна свечената инаугурација на претседателот на Србија, Александар Вучиќ, на која се очекуваат 5.000 гости, меѓу кои бројни претседатели на држави и влади, министри на надворешни работи, бројни дипломати, јавни личности.

Тамара Вучиќ ги остави без здив сите облечена во бела тоалета, налик на оние кои ги носеле грчките божици. Долга, бела тоалета е фантастичен избор за вакво случување, кое денес ја направи Србија центар на светските случувања.

На раката на Тамара блесна прстен кој можете да го видите во приложената фотографија: