Џет-Сет
6. December 2017 - 18:54

Сите гледаа во меѓуножјето на познатиот глумец, а кога ќе ја видите неговат реакција ...

Актерот Адам Сендлер се појави на доделувањето на наградите за најдобри достигнувања вонезависен филм, но не приметил дека има проблем со панталоните.

Имено, Адам, очигледно, бил во тоалет, но кога излегол од тоалетот заборавил да го закопча патентот што го довело да биде тема за трачарење вечерта. И работата да биде уште полоша, папараците се снимиле, а закопчувањето на патентот траел и траел, а актерот како успеал да се избори со то и како реагирал можете да погледнете во галеријата