Џет-Сет
14. јуни 2017 - 22:59

Сите гледаа само во неа: Вака ќерката на Цеца се појави на роденденот на својата мајка

Во жолто флуоросцентно фустанче Анастасија стрпливо даваше изјави пред насобраните претставници на медиумите.

Foto: Telegraf

А и ќерката на Цеца, како и својата мајка, беше во деколтирано издание.

Foto: Telegraf

Откако заврши со позирањето, Анастасија влезе во ресторанот.

Foto: Telegraf

... и дури тогаш забележа дека и се одврзала лентата на сандалите...

Foto: Telegraf

Нема проблем, на помош и пријде еден член на обезбедувањето и на ќерката на Цеца и го реши проблемот со сандалите.

Foto: Telegraf

A вака Цеца дојде на својот роденден.