Џет-Сет
7. December 2017 - 17:14

Синот на Брена се стопи: Виктор е толку слаб што нема да ви се верува

Виктор Живојиновиќ, синот на Лепа Брена сите го познаваат како весел, харизматичен и буцкасто момче. Меѓутоа тој реши да поработи на својата фигура и да се ослободи од вишокот килограми.

Веќе неколку недели Виктор посветено работи на тоа, а своите следбеници на Инстаграм редовно ги известув акако напредува кон својата цел.

Секоја нова фотографија од најмладиот син на Брена покажува колку е истраен во својата намера и нема да се откаже, а последната во низата дефинитивно докаже дека многу ослабел.

Имено тој на својот Инстаграм стори објави селфи во огледало на кое позира облечен во црно и јасно се гледа дека најмладиот Живојиновиќ веќе е на чекор од целта.