Македонија
30. March 2017 - 14:21

Синоќа голем пожар во затворот Идризово, спречена катастрофа

Вчера вечер околу 22.00 часот во кругот на Казнено-поправната установа-Затвор Скопје, во просторот каде што се чувало свињи, избувнал пожар при што изгорело суво сено. 
 
Пожарот бил изгаснат.
 
Извршен е увид и се преземаат мерки за утврдување на причините за настанување на пожарот.