Џет-Сет
16. May 2018 - 20:34

Синан Сакиќ итно префрлен во приватна клиника: За неколку дена пејачот оди на трансплантација на црниот дроб во Италија

Пејачот Синан Сакиќ е одведен денеска во Бел Медик, на испитување во наредните ден до три.

После тоа заминува во Италија во Падова, на трансплантација на црниот дроб.

Да потсетиме, Синан се наоѓаше на интерното А одделение, каде чекаше трансплантација на црниот дроб. Неговите синови дојдоа да го посетата и одведат од болнциата, кога Ернест Сакиќ е приведен, по инцидентот што го направи во Клиничкиот центар во Белград.