Живот
29. September 2016 - 11:29

Што всушност открива за вас бојата на облеката што ја носите

Бојата на облеката што ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа каков впечаток оставаме на лицата околу себе, а може да ја подигнат и самодовербата.
 
Се прашувате што открива за вас бојата на облеката што ја носите?
 
Сина – лојални, вредни, софистицирани, доверливи
 
Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни
 
Виолетова – креативни, индивидуални, саможиви
 
Црна – авторитативни, елегантни, едноставни, незадоволни
 
Портокалова – ентузијасти, социјални, површни
 
Зелена – одлучни, задоволни, страствени
 
Розова – повлечени, чувствителни, романтични
 
Бела – ненаметливи, сигурни, уредни
 
Жолта – ведри, несериозни, интелигентни