Живот
11. January 2017 - 9:39

Што се случува кога ќе фрлите врела вода во воздух на минус 30 степени

Босанецот Горан Слишковиќ во своето родно село Доњи Луг изведе еден трик, со што стана хит на социјалните мрежи.

Да се фрли врела вода во воздух на температура од минус 30 степени Целзиусови, не е нешто ново. И други луѓе претходно го извеле тоа, но секогаш е атрактивно за гледање.

Првиот кој го започна овој своевиден предизвик беше метеорологот Ерик Холтаус.