Македонија
24. March 2016 - 14:09

Што пронајде полицијата кај Чауш и соработниците

Преса за печатење, цел борбен комплет, оружје без дозвола. Ова е само дел од предметите кои полицијата во серијата претреси кои по наредба на Судот ги изврши утрово ги пронајде во домот на Чауш и неговите соработници. 
 
Повеќе детали за акцијата објавивме тука