Џет-Сет
3. October 2016 - 16:14

Што прави Сека додека малечкиот Јаков спие?

Новопечената мајка секојдневно објавува фотографии кои настанале во нејзиниот семеен дом.

Пејачката Сека Алексиќ на 24 септември стана мајка на малечкиот Јаков, кој откако се роди постојано добива подароци.

Сека одби да има дадилка и одлучи сама да се грижи за својот син.

И кога тој ќе заспие таа ги крева нозете на маса:

„И мама има душа“, напиша Алексиќ во описот на занимливата фотографија која ја ообјави на Инстаграм.