Живот
6. July 2015 - 22:43

Што му се случи на овој човек во супермаркетот?

На прв поглед нормалната ситуација во супермаркет, набрзо се претвори во нешто ужасно.

Имено, маж доаѓа до фрижидерот и зема производ, по што почнува да се тресе. Потоа паѓа на колена, и почнува нешто да мрмори, а на крајот завршува лежејќи на подот, мирен како да е мртов.

Секунда потоа, од блиската полица паѓаат производи.

Видеото е на овој линк:

What happened with this man ? by vireality