Живот
3. October 2017 - 15:13

Што кога поради ракот ќе ви падне косата? Ова е последниот совет од Дона Арес за младите девојки

Пејачката Азра Колаковиќ позната како Дона Арес вчера ја загуби битката со ракот.

Секој кој ја познавал Дона, или барем ја следел нејзината борба бил свесен за каква жена станува збор. Дона за сите овие години не криела низ што поминува, а често делела и совети на оние кои имаат среќа и благослов да се здрави.

- По болеста одлучив дека веќе нема да се спремам подолго од половина час, се поздравив со таа кралица на балкан журки која мораше да го следи трендот наметнат од модната индустрија. Денес многу млади девојки се оптоварени со таа амбалажа, еден ден се тоа ќе мора да го соблечеме од нас. Што кога поради ракот ќе ви падне косата? - рекла Дона.

Погледнете го видеото.