Џет-Сет
17. March 2016 - 23:34

Што ќе носи Сандра Африка на матурата на Душан

Сандра Африка откри каква креација порачала за престојаната матура на симпатичниот тинејџер, Душан Вуковиќ, на кого таа ќе му биде партнерка.

Атрактивната Сандра открила дека ќе носи фустан, а на Душан ќе му поклони одело,

За каков фустан станува збор, погледнете во видеото. Ви гарантираме дека ќе и завидувате.