Џет-Сет
25. July 2016 - 11:38

Што изјави познатиот српски пејач за своето вонбрачно дете?

Драган Којиќ Кеба во едно интервју проговори за оптужбите од страна на поранешниот сопруг на неговата снаа Северина, Милан Поповиќ, како и за својата вонбрачна ќерка.
 
Што се однесува до тие обвиненија мојата совест е чиста. Господинот има свои причини и јас немам никаков проблем со тоа, а тој што има нека ги решава на свој начин. Никогаш не сум бил за судска разрешница и лично не верувам во тужбите на моја адреса, изјави Кеба и за својата вонбрачна ќерка додава дека не должи никому ништо, така му вели срцето.