Бизарно но вистинито
3. September 2015 - 11:38

Што е ова? Кога ќе видите што излезе од овој инсект ќе ви се смачи животот

На снимката се гледа како од убиениот инсект излага чудно суштество кој личи на некоја врста на глисти. Посебно неверојатно изгледаше неговото движење, погледнете го видеото и уверете се сами.