Македонија
21. November 2023 - 13:43

Штекли објави фотографија од прострелната рана и напиша: Бог ги сака храбрите | ФОТО

Раде Трајковски – Штекли, на својот Инстаграм објави „стори“ со раните кој ги добил од куршумите во кого пред неполн месец беше пукано во трговскиот центар „Ист Гејт Мол“.
Под фотографијата којашто ја сподели со јавноста напиша:

„Благословен сум“, „Една од петте“ и „Бог ги сака храбрите“.