Живот
17. October 2015 - 20:08

Шокантно: Погледнете што извлече оваа змија од езерото

Американецот Џејсон Диксон, додека пловел во Северна Каролина, видел огромна змија која фатила сом.
 
Змијта успеала да се качи на карпата и да ја извлече рибата од водата. Станува збор за обична речна змија, која важи за сосема безопасна, освен ако е сом или друг вид на риба.
 
Погледнете го видеото...