Македонија
18. September 2021 - 17:18

Шилегов објави фотографии од уривањето на една од галиите и напиша: Скопје, една поинаква приказна

Првата од 3-те галии во коритото на Вардар, почна да заминува во историјата, објави градоначалникот Петре Шилегов на Фејсбук и додаде „Скопје, една поинаква приказна, објавувајќи повеќе фотографии од галијата која се урива.