Живот
12. November 2015 - 9:53

Шетала по тротоарот со својот сопруг, а потоа една СМС порака го направила нејзиниот живот пекол!

Можете ли да замислите едено сосема нормално излегување на прошетка со својот сопруг, а кое се претвара во хорор кој ќе ви го смени животот целосно? Баш такво нешто и се случило на Лесли Хенсон и нејзиниот сопруг Давид.
 
Овој брачен пар сакал само малку да прошета низ населбата, кога им се случила голема трагедија. Имено, додека се шетале на тротоарот на нив налетала жена која возејќи брзо истовремено пишувала СМС порака на мобилниот.
 
Давид починал на лице место, додека Лесли била тешко повредена са фрактура на вратот и грбот, да не ги спомнуваме големите повреди на главата и дури 5000 конци!
 
За жал, некогаш во животот се случуваат и вакви работи кои ни се предупредување дека секогаш треба да бидеме внимателни.