Живот
19. September 2016 - 13:39

Шетала по тротоар со својот маж, а потоа една СМС порака го променила нејзиниот живот!

Овој брачен пар сакал само малку да прошета низ населбата, кога им се случила голема трагедија. Имено, додека шетале по тротоар на нив со автомобил налетала жена која возејќи брзо истовремено пишувала СМС порака на мобилен.

Дејвид загинал на лице место, додека Лесли е тешко повредена.

За жал, некогаш во животот се случуваат и вакви работи кои не предупредуваат дека секогаш треба да бидеме внимателни.