Живот
1. October 2015 - 10:48

Шестмесечно бебе веќе втор пат го импресионираше светот!

Видеото кое се појави во март оваа година стана вистински хит на Интернет, а го погледнаа околу осум милиони луѓе. На него се гледа како бебето игра со рацете додека неговата мајка пее.
 
Шест месеци после тоа бебето повторно ја достигна центарот на светскот овнимание.
 
Таткото на млата Пенелопе, Скот Мартин од Вашингтон, објавил фотографија од средбата на девојќето со нејзината прабаба Мили Мартин. Бабата имала проблеми со срцето, но нејзината внука и донела бескрајна среќа.
 
На Imgur оваа фотографија досега ја погледнале околу милион и 400 илјади луѓе.
 
Погледнете го видеото со кое Пенелепе го воодушеви светот.